Er pølsa for lang?

Hvorfor passer ikke pølsa til lompa eller brødet?

PASSER IKKE: Hvorfor passer ikke brødet eller lompa til pølsa - eller omvendt? Foto: Colourbox.com
PASSER IKKE: Hvorfor passer ikke brødet eller lompa til pølsa - eller omvendt? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor er ikke pølsa og lompa eller brødet like lange? Og hvorfor er det ikke like mange pølser, brød og lomper i hver pakke?

Vi har spurt pølse-, lompe- og pølsebrødprodusentene hvorfor det er slik? Snakker ikke pølseprodusentene og lompe- og pølsebrødprodusentene sammen, og tar de ikke hensyn til produkter som hører naturlig sammen?

Vil lage pølser som passer bedre

– Når det gjelder wienerpølser er størrelsene ganske like for de som produserer pølser. Og her har faktisk Hatting gjort en god jobb når de lanserte pølsebrødet som er spesialutviklet for wienerpølser, sier Asbjørn Koller, Markedssjef i Leiv Vidar AS, til DinSide.

Koller forteller at de nye barnewienerpølsene er skreddersydd til lomper og pølsebrød.

– Leiv Vidar har også lansert en egen barnewiener uten skinn og allergener, der pakken inneholder 20 pølser, noe som tilsvarer to pakker med lomper. Disse er skreddersydd til alle lomper og størrelsen på de små indianerbrødene fra Hatting.

– Ellers innser også vi at det er en del størrelser som sikkert kan tilpasses bedre og vi kan love at vi skal fortsette med å lage pølser som passer bedre til både lomper og brød i fremtiden, sier Koller videre til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer