Er vi slemme nå?

Vi har samlet alt du trenger å regne på i helga.

Hvor mye fester du for i året, og når kan du kjøre igjen etter festen? Vi hjelper deg å regne ut. Foto: colourbox.com
Hvor mye fester du for i året, og når kan du kjøre igjen etter festen? Vi hjelper deg å regne ut. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fredag, og vi unner deg selvsagt en god helg. Men før du bestemmer deg for hvordan helgen skal ende, kan det være greit å se hvilken betydning dine beslutninger vil ha for lommeboka.

Vi anbefaler deg å teste vår partykalkulator for å finne ut hvor mye festingen din koster deg i året. En bytur i ny og ne utgjør fort flere titusen i året - hvis du er helt ærlig når du fyller ut postene. Kanskje ønsker du å bruke en del penger på fest og byturer, men er du ikke nysgjerrig på hvor mye det blir i løpet av et år?

Å kjøre med promille er en veldig dårlig idé (og ganske sikkert unødvendig å fortelle deg). Med vår promillekalkulator kan du beregne hvor lenge du må vente før du kan sette deg bak rattet igjen etter at du har vært på fest eller kost deg med god mat og vin.

Nordmenn drikker nemlig stadig mer alkohol. I hvert fall økte den registrerte omsetningen av vin med 704.000 liter fra 1. kvartal 2007 til 1. kvartal 2008, ifølge tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Dette tilsvarer en økning på 4,7 prosent. Drikker du mer eller mindre enn landsgjennomsnittet? Her kan du regne ut selv

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer