Erik: Armknekk & mat

I hele uke 2 av slankingen har jeg spist normal middag sammen med tre poser pulver. I denne uken har jeg i all hovedsak beholdt vekten. Jeg veide 109,2 på mandag. Men så kom armknekken. Trykk her for å sende meg en mail.

Erik: Armknekk & mat
Publisert
Sist oppdatert

Oppsummering:Eriks første uke besto utelukkende av Nutrilettpulver. I uke 2 begynte han å spise vanlig middag i tillegg til pulveret. Nå er pulverkuren over og Erik har gått over til et vanlig sunt kosthold.

Startvekt var 115,2 kg, i uke tre veier Erik 110,8 kg. Målsetning = 99 kg.

Dagbok

Onsdag kveld, som også var siste dag med Nutrilettpulver, hadde jeg laget meg en sunn middag bestående av 75 g svin indrefilet, 1 løk, 1 boks tomater med chillipepper, femrosenkål og en liten boks sjampinjong.

Dette skulle jeg ta med over veien til mine foreldre og spise der sammen med frisk salat og grovt brød. Den varme maten hadde jeg i en porselensbeholder med lokk. Resten befant seg i en plastpose.

Jeg hadde altså hendene fulle.

Knekk

Den dagen var det ekstremt glatt og jeg falt i trappen. Merkelig nok var beholderen med maten like hel. Meg gikk det ikke like bra med, og jeg sitter her med en brukket overarm.

Den kvelden trøstet jeg meg med en fantaboks... Jeg har i midlertid ikke gitt opp slankingen og vil fortsette å spise sunt og jevnlig. Fysisk trening er dog utsatt til jeg blir i stand til det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer