Erotisk mat

Publisert
Sist oppdatert

Erotisk mat

Et erotisk måltid åpner sansene og får luften til å dirre av spenning.

Av: M. Koppang

Går du i tanker om å krydre sexlivet ditt? Ønsker du å forføre din partner eller en du ønsker skal bli din partner? Da bør du starte på kjøkkenet.

Det kanskje beste utgangspunktet for en vellykket romantisk aften kan være en kulinarisk reise. Og ønsker du å bygge opp til en ekstra het opplevelse er det en god idé hente inspirasjon fra mer fargerike og velkrydrete kjøkken enn det norske. Nå for tiden skal det gjerne være latinamerikansk mat, og det heteste i dobbel forstand er det mexicanske kjøkken.

Forførelsens kunst starter på kjøkkenet

For de som ønsker en dans på roser i kjærlighetslivet, kan det altså være en tanke å prøve seg med litt latinske rytmer på kjøkkenet. Det finnes kokebøker i bokhandelen både om erotisk mat og for de forskjellige nasjonale kjøkken, men du kan selvfølgelig også finne erotiske matoppskrifter på nettet.

På den danske siden Det Erotiske Kjøkkenet , kan du lære å lage den kompliserte retten Fylte Chili i nøtte saus , eller den mindre ambisiøse Pipián . Begge disse rettene stammer fra det mexicanske kjøkkenet. En annen nettside om erotisk mat er den amerikanske Erotic Cuisine som gir gode råd til matlaging. Der finner du blant annet oppskriften på The Better Than Sex Cake ! Og der kan du også finne tips om hvordan du kan spise maten på en erotisk måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer