Esben Esther gir ut penisatlas

Esben Esther Pirelli Benestad er i full gang med produksjonen av boken Norsk penisatlas - en bildebok med norske peniser i alle former og fasonger. Mellom 80 og 100 menn viser frem utstyret i boken.

Publisert
Sist oppdatert

Vegar K. Vatn

Lege og sexolog Esben Esther Pirelli Benestad, som også er skribent på Mozon, samarbeider med sexologrådgiver Ragnhild Dahl Keller med bokprosjektet. Til nå har de fotografert noen titalls sørlendinger i bare nettoen, men også noen Oslo-peniser.

Til sammen skal mellom 80 og 100 menn fotograferes og intervjues til boken, og arbeidet er snart ferdig.

Mennene som stiller opp som modeller for den gode saken viser seg frem med både erigert og slapp penis, og forteller om bruk, følelser og hvilket forhold de har til penisen sin.

Det er forlaget Dinamo som sørger for at boken kommer ut til folket, og utgivelsen er planlagt 9. september i år.

Idéen til boken fikk Esben Esther etter å ha fått enorme mengder spørsmål fra menn som lurte på om penisen deres var ”normal”.

- Minst ett av fem spørsmål fra menn handler om penisen deres, og om den er ålreit. Nå skal alle disse mennene få et oppslagsverk der de ser at peniser kommer i alle former og alle er ålreite.

 

Mozon.no, 25.02.2004

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer