Esben Esther svarte leserne

Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad svarte Mozons lesere på direkten. Dagens tema: Han, hun og hin.

Publisert
Sist oppdatert

Esben Esther er landets mest populære kvinne og mann i samme kropp. Hin har legeutdanning fra Universitetet i Oslo og er blant annet styremedlem i Norsk Forening for Klinisk Sexologi.

Sexolog-ekteparet Elsa Almås og Esben Esther Pirelli Benestad har i en årrekke representert det sexologiske fagmiljøet i Norge. På Mozon svarer Esben Esther på alt som har med sex- og samliv å gjøre.

Bli medlemMeld deg inn i Mozon Gull og snakk direkte med våre eksperter på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Esben Esther svare jevnlig på spørsmål fra leserne om alle slags tema innen sex og samliv, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.