Esben Esther's glade uke

- Det står langt bedre til med seksualiteten, og åpenheten rundt den, enn mange på forhånd hadde fryktet, sier sexolog Esben Esther Pirelli Benestad. Forrige helg arrangerte den norgeskjente transvestitten nytelsesfestival i Grimstad, og lørdag vant sønnen Amanda for "Alt om min far".

Publisert
Sist oppdatert

Esben Esthers glade uke- Det står langt bedre til med seksualiteten, og åpenheten rundt den, enn mange på forhånd hadde fryktet, sier sexolog Esben Esther Pirelli Benestad. Forrige helg arrangerte den norgeskjente transvestitten nytelsesfestival i Grimstad, og lørdag vant sønnen Amanda for ”Alt om min far”.

Hege Eilertsen

Det er ingen over drivelse å si at den siste halvannen uken har vært en real opptur for Esben Esther Pirelli Benestad.

Lørdag kveld sto den kjente sexologen på scenen sammen med sønnen Even Benestad, for å ta i mot pris for dokumentaren han selv har hovedrollen i. Helgen før var Pirelli Benestad en av flere arrangører under tidenes første nytelsesfestival i Grimstad.

Ideen om en slik festival ble ikke like godt mottatt hos alle, men arrangementet gikk over all forventning.

Meget tilfreds med festivalen- Hovedinntrykket er at det står langt bedre til med seksualiteten, og åpenheten omkring den, enn mange på forhånd hadde fryktet, oppsummerer han.

- Det var mange tilbud for gane, ører,syn og annen sanselighet. Folk gikk faktisk mann av huset i det gnistrende sommerværet for å finne nytelse, først og fremst for ganen, men også for andre deler av sanse-apparatet, sier Esben Esther Pirelli Benestad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer