- Et engangstilfelle

- Det stemmer at vi brant en kopi av platen til denne kunden, sier Lena Midtveit fra BMG Norge. Vi prøver å hjelpe kundene så langt vi kan.

Publisert
Sist oppdatert

- Når det er sagt må det presiseres at dette var et engangstilfelle. Vi brukte mye tid på å løse denne saken, og fant til slutt ut at dette var den eneste løsningen, sier Midtveit.

Men skjønner dere ikke at kundene blir forbannet og oppgitt når de ikke får spilt av sine nykjøpte plater på sitt stereoutstyr?

- Jo, det er akkurat det vi gjør, og det var derfor vi også strakk oss så langt. Problemet er at dette tar lang tid, og vi vil ikke ha kapasitet til å gjøre noe tilsvarende framover. Kunder som har kjøpt plater de ikke får spilt av, må derfor henvende seg til butikken eller til oss. Sender du inn platen og legger ved kvitteringen, vil vi refundere utleggene du har hatt, lover Midtveit.

- Vi tror også at kundene forstår at vi må gjøre noe for å stoppe piratkopieringen. Generelt vil jeg si at vi faktisk får færre klager enn fryktet. Forhåpentligvis skyldes det at vi har blitt flinke til å merke platene. I dette ligger også et utstrakt samarbeid med utlandet. Vi varsler for eksempel om hvilket utstyr platene ikke fungerer på, slik at kopisperrene ikke skal ramme unødig. Slik situasjonen er i dag får vi faktisk ikke gjort mer, avslutter Midtveit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer