Et godt tips !

DinSide er laget for deg som forbruker. Vår redaksjon har 14 dyktige medarbeidere, som hele tiden jobber med å skrive saker som er viktige for deg. Er det noe du savner? Har du et godt tips? Gi oss beskjed !

Et godt tips !
Publisert

Sitter du på en god ide om hvordan du kan spare skatt? Har du funnet et nettsted hvor du kan spare hundrevis av kroner? Da er DinSide stedet å fortelle om det. Flere av våre artikler er basert på innsendte tips og ideer, og her har du sjansen til å påvirke flere tusen mennesker. Vi har redaksjoner innenfor økonomi, data og bil. Har du et godt råd som du vil dele med oss kan du bruke adressen nedenfor:

Enten det er en ide til en artikkel, en sak vi burde følge opp, eller en klage på et produkt eller en butikk, tar vi mot alle henvendelser på en seriøs måte. På internett er det for eksempel flere gode muligheter for å kjøpe rimelige varer raskt og enkelt, og gode eller dårlige erfaringer fra dette vil vi gjerne formidle viderere til våre lesere.

DinSide Økonomi har også flere skoler, hvor vi har samlet gode råd for deg som forbruker.

Ferie og Fritidskolen: Her du kan du lese hvordan du skal spare penger når du skal ut å reise. Samtidig gir vi deg nyttige tips om alt fra hagestell til fallskjermhopping. Har du funnet ut noe lurt når du er på ferie, eller vet om et sted som selger billige modellfly, kan ditt tips havne som en artikkel i denne skolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer