«Luksusfellen»-Hallgeirs økonomitips:

Ett grep kan gi 75 000 ekstra

- Det er en no-brainer, sier «Luksusfellen»-Hallgeir Kvadsheim.

EKSPERT: «Luksusfellen»-Hallgeir Kvadsheim har hjulpet mange gjeldsnedsyltede nordmenn. Nå deler han et konkret råd som kan bedre privatøkonomien din. Foto: NTB
EKSPERT: «Luksusfellen»-Hallgeir Kvadsheim har hjulpet mange gjeldsnedsyltede nordmenn. Nå deler han et konkret råd som kan bedre privatøkonomien din. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det har vært et tøft år for mange. Vi hadde knapt lagt bak oss coronapermitteringer og konkurser i kjølvannet av nedstengingen, før strømkrisa slo ned med full kraft.

Både mat- og drivstoffprisene har steget, og sentralbanken har satt opp renta. Det kan få noen hver nordmann til å svette av bekymring.

20 000 ekstra i året

Nå nærmer det seg attpåtil jul. Både julegaver og julemat skal kjøpes inn, men på kontoen står det kanskje bare smårusk?

I tillegg har du kanskje bolig- og billån som skal betales ned hver bidige måned? Hvordan skal man få endene til å møtes?

Siviløkonom Hallgeir Kvadsheim, kjent fra «Luksusfellen», har et konkret råd, som potensielt kan gi deg over 20 000 kroner ekstra på konto i året.

I løpet av tre år kan grepet gi så mye som 75 000 kroner, ifølge Nettavisen.

Det forutsetter én ting, og det er at du har studiegjeld som du betaler ned på. Har du det, bør du lese videre og kanskje sikre deg noen ekstra kroner.

Utsett lånet

Lånekassen gir deg nemlig mulighet til å utsette studielånet ditt i opptil 36 måneder. Det kan du gjøre uten å måtte forklare hvorfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.