Ett kamera - tre priser

Og to av prisene er fra den samme butikken.

Samme kamera, men til høyst ulike priser. (Bildet er en montasje.)
Samme kamera, men til høyst ulike priser. (Bildet er en montasje.) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert noen innkjøp du skal gjøre før ferien. Er du på jakt etter nytt kompaktkamera, gør du lurt i å orientere deg i markedet før du handler.

Vi har sett på prisene på det populære kompaktkameraet Canon Ixus 110 IS Gold. Det beste tilbudet fant vi i nettbutikken til Elkjøp, der kameraet koster 2.485 kroner. Det dårligste tilbudet fant vi hos Ellos, der det samme kameraet koster 3.840 kroner.

Med andre ord koster Canon Ixus 110 IS Gold 53 prosent mer hos Ellos enn hos Elkjøp - hvis du da ikke "aktiverer" salget.

To ulike priser - i samme butikk

Prisen på 3.840 kroner får du hvis du benytter deg av nettsider som Kelkoo.no. Da vi la varen i handlekurven og klikket oss gjennom kjøpsprosedyren, ble prisen 3.840 kroner inkludert ekspedisjonsavgift.

Går du derimot inn på Ellos.no, og velger å "aktivere" salget, får du en annen pris på kameraet, nemlig 3.249 kroner inkludert ekspedisjonsavgift.

- Prisene Kelko legger inn til prissammenligning, er våre ordinære priser.Salgspriser legges ikke inn til sammenligning, da salg løper i ulike tidsperioder og blir vanskelig å følge opp rent praktisk i forhold til filoverføring med mer, sier Linda Wikström hos Ellos.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer