- Euroteam er noen svinepelser

Nå er det flere som vil advare mot billettagenten.

Billettagenten Euroteam selger billetter til en rekke arrangementer. Rune Langeland kommer aldri til å kjøpe billetter av dem igjen.       Foto: Per Ervland
Billettagenten Euroteam selger billetter til en rekke arrangementer. Rune Langeland kommer aldri til å kjøpe billetter av dem igjen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To privatpersoner og en billettagent er enstemmige i denne artikkelen: - Hold dere langt unna billettagenten Euroteam.

Rune Langeland i Stavanger kjøpte fire billetter til U2-konserten i Horsens i Danmark gjennom billettagenten Euroteam og gledet seg til konsertopplevelsen. Men billettene ble aldri levert i tide, og så langt har Langeland heller ikke blitt refundert beløpet han la ut for billettene, eller noen av de andre utgiftene han har hatt i forbindelse med bomturen til Danmark.

Nå vil han advare andre mot billettagenten, som selger billetter til alt fra fotballkamper til rockekonserter.

- I slutten av juli begynte jeg å etterlyse billettene til konserten den 15. august. Jeg fikk beskjed om at billettene ikke kunne leveres på min hjemmeadresse, men hvis de fikk hotellnavn og -adresse, så skulle de levere billettene direkte til hotellet i Danmark.

Rune Østbø ble også lurt: - Jeg vil advare andre

Billettene som forsvant

Men da følget på fire ankom hotellet sent fredag kveld, var det fortsatt ingen billetter å spore. Etter utallige forsøk fikk Rune så kontakt med noen hos Euroteam lørdag ettermiddag, bare noen timer før konsertstart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer