Expert-kunder skulle få 100 kroner i rabatt, handlet gratis

Teknisk feil endret prisen fra tusenvis av kroner til null.

GRATIS: Med 100 kroner i rabatt på hver enkelt vare, kunne man handle en rekke billigvarer for kroner null. Dinside har sladdet varenavn i denne ordrebekreftelsen etter ønske fra kunden. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
GRATIS: Med 100 kroner i rabatt på hver enkelt vare, kunne man handle en rekke billigvarer for kroner null. Dinside har sladdet varenavn i denne ordrebekreftelsen etter ønske fra kunden. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«I dag får alle 100 kroner i rabatt på alle produkter på expert.no» skrev selskapet i sitt nyhetsbrev ved månedsskiftet.

Man trengte bare å skrive inn en rabattkode etter å ha lagt varene i handlekurven. Tanken til Expert var å trekke 100 kroner fra totalsummen. Men Experts tekniske systemer hadde andre planer.

Når kundene la inn koden ble det nemlig trukket 100 kroner fra hver enkelt vare. Kostet varen under 100 kroner, ble den altså gratis. Dermed kunne man bestille batterier, ladere, vaskemidler og andre billigvarer til tusenvis av kroner, for kroner null.

Dette visste enkelte å dra nytte av. Dinside har sett en ordrebekreftelse hvor nærmere hundre varer til flere tusen kroner skulle sendes kunden praktisk talt gratis.

LES OGSÅ: Krever stans av kjøpte «brukeranmeldelser» hos Elkjøp og andre nettbutikker

Fikk ordre stanset

På blant annet Diskusjon.no og på Experts Facebook-sider fortviler nå kunder som ikke fikk gjennomført kjøpene sine. Dinside har også blitt kontaktet av flere misfornøyde kunder etter Experts tekniske feil.

«Jeg bestilte en mengde varer med denne rabattkoden, men har fått ordren kansellert. Det er Expert som har bommet, og bør kunne levere slik de har lovet» skriver en av dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer