Få 20% rabatt på surfingen!

Benytt deg av et gunstig tilbud hos Telenor og reduser dine internettutgifter med 20 %. Ring 140 og si at du vil ha et familie og venner abonnement. Dette gir deg rabatt på alle telefonsamtaler du tar til lokaltakst (dvs. under 5 mil i Norge) mellom kl.1700 og 0800 på hverdager og i helgene. Prisen er kun kr 10,- per måned - det sparer du raskt inn!

Nå kan du surfe langt billigere. Bruk Telenors Familie og venner abonnement, og spar 20 %. Foto: Tore Godager
Nå kan du surfe langt billigere. Bruk Telenors Familie og venner abonnement, og spar 20 %. Foto: Tore Godager Vis mer
Publisert

DinSide foretok en enkel test, og ringte kundeservice 140 for å bestille et familie og venner abonnement. Kundekonsulenten hos Telenor gikk rett inn på telefonregningen vår og undersøkte om vi ringte for over 50 kroner i måneden til lokaltakst.

-Det er minimumsgrensen for at det skal lønne seg, fortalte hun.

Lokaltakstregningen var på hele 2500 kroner, grunnet høyt internettbruk.

- Dette kan jeg gjøre noen med, sa kundekonsulenten, og gav oss 20 % rabatt med et par enkle tastetrykk. For kun 10 kroner i måneden sparer vi 500 kroner i telefonutgifter. Gunstigere tilbud skal du lete lenge etter. I løpet av et år vil den totale besparelsen komme på hele 6000 kroner.

Telenor Subsidierer

Et vanlig telefonsamtale koster 40 øre for oppringningen og deretter 14 øre i minuttet etter klokken 17.00. Telenors rabatt ordning gir deg opptil 20 % på disse tellerskrittene, og deles opp i tre ulike kategorier.

1: 20 % på alle lokalsamtaler mellom 17 og 08 00 på hverdager og i helger. 2: 20 % på ti fjerntakstsamtaler3: 15 % på fem utenlandssamtaler.

17 Mai og Julaften

Nytt av i år er også at helligdager er inkludert i abonnementstype nr 1, takket være digitale telefonsentraler som nå kan takle bevegelige helligdager, sier Elisabeth Gjølme, informasjonsdirektør i Telenor Privat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer