Få 5 % rabatt på bensin

Kash Visa gir 60 øre rabatt på en liter bensin.

Publisert
Sist oppdatert

Kash Visa hevder at de er Norges beste bensinkort - du skal nemlig få 60 øre rabatt per liter bensin - uansett hvor du tanker.

60 øre per liter er noe mer enn det vi fant frem til at bensinselskapene gir i rabatt, da vi sjekket det for et par år siden: Få rabatt på bensin

Dessuten vil kortet gi deg mulighet til å oppnå rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner - nærmere betegnet fem prosent.

Konseptet er ikke helt ulikt Fokus banks 365 direkte 365Privat-kort som gir deg fra 1 til 3,65 prosent tilbake når du bruker det. American Express har også hatt lignende tilbud - i utlandet.

Rabatt

- De høye prisene på bensin og diesel er noe veldig mange nordmenn er opptatt av, og irriterer seg over. En rabatt som virkelig monner vet vi at våre kunder ønsker seg, og derfor lanserer vi markedets beste og mest fleksible rabattordning på bensinstasjoner, sier Morten Grusd, salgs- og markedsdirektør i IKANO Finans AS. Med dagens bensinpriser på nesten 12 kroner tilsvarer fem prosent rabatt hele 60 øre i avslag per liter, sier han i en pressemelding.

Kash Visa koster ingenting å få, ha eller bruke, dersom du bruker det riktig, vel og merke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer