Få betalt for SMS-reklame

Som om det ikke er nok å bli neddynget av e-postreklame: Nå får du snart også reklame rett på mobilen. Og for å øke interessen fra kundene lokkes det med betaling per melding.

Få betalt for SMS-reklame
Publisert
Sist oppdatert

For deg som ikke får nok reklame er det nå to norske selskaper som frister med betaling per mottatte SMS. De to selskapene er SmartSMS og Easycash.no.

I utgangspunktet er de to tjenestene stort sett like, begge vil altså gi deg betalt for å motta tekstmeldinger med reklame:Smart-SMS gir deg 1 krone per reklamemelding, samt 25 øre for hver melding som de du tipser om Smart-SMS mottar i 3 ledd under deg.

Utbetaling av "lønn" skjer imidlertid ikke før din konto overstiger 200 kroner. Smart-SMS.no har 13-årsgrense. Ungdom mellom 13 og 15 år må imidlertid ha foreldrenes skriftlige tillatelse før de kan melde seg inn.

EasyCash gir deg 50 øre per melding du mottar. I tillegg lokker de med en startbonus på 50 kroner hvis du melder deg inn nå.

Utbetaling av "lønn" skjer ikke før din konto overstiger 100 kroner.

EasyCash opererer med 15 års aldersgrense.

- Vi er en informasjonskanal

- Det er riktig at du kan få litt penger på å motta reklame direkte på mobilen din, men vi velger heller å se på oss selv som en informasjonstjeneste, sier Geir Sand Nilsen daglig leder i InCent Services som står bak EasyCash.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer