Få billigere banktjenester

Ny portal skal gjøre det lettere å finne de beste finansielle tilbudene.

Publisert
Sist oppdatert

- Når du går inn her og ser hvor mye du har betalt på lånet ditt og ser hvor mye du kunne ha spart, kommer du til å skjerpe deg, sa finansminister Kristin Halvorsen da Finansportalen.no i dag, en smule forsinket, smalt opp på internett.

Her ligger vilkårene som tilbys i 150 banker og 27 forsikringsselskaper. Bak den nye finanskanalen for forbrukere åpnet finansministeren, barne- og likestillingsminister Manuela Ramin-Osmundsen og Forbrukerrådet nettstedet

- Den nye forbrukerportalen innholder alle norske bankers renter- og gebyrer på de viktigste bankproduktene, sier Finansportalens leder, Elisabeth Realfsen til DinSide.

- Den innholder informasjon om vilkår på reise-, villa-, innbo- og bilforsikringer og avkastning på de vanligste verdipapirfondene.

Finansportalen.no skal være en uavhengig informasjonskanal på nett, rettet mot privatkunder i finansmarkedet.

- Dette kommer til å bety skjerpet konkurranse. Det er klart at når en forbruker har sjekket hvor gode vilkår han kan få ett sted, og så ringer sin egen bank og presenterer dette, så vil kanskje banken snu, sa Halvorsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer