Få billigst fastpris på strøm

NY PRISLISTE: Fikk du strømsjokk under fjorårets kraftkrise? Da kan fastprisavtaler være noe for deg. Se fastprisene til landets strømleverandører i vår nye prisliste.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Synes du det det er vanskelig å orientere seg i strømprisjungelen? Med lanseringen av vår nye fastprisliste for strøm gjør vi det lettere for deg å vurdere de ulike selskapene.

Trykk på lenkene til høyre for å orientere deg i strømmarkedet.

Blir det nytt strømsjokk?

Strømsjokket i fjor vinter gjorde et kraftig innhogg i norske familiers lommebøker, og DinSide får stadig spørsmål om det lønner seg å binde strømprisen.

Å velge fastpris på strøm betyr at du binder prisen for en periode, og dermed sikrer deg kraft til fast pris. I løpet av bindingstiden kan imidlertid prisen i markedet både bli høyere og lavere enn det du betaler.

Vårt utgangspunkt er enkelt - hvorvidt du bør binde vil avhenge av hvilket pristilbud du får, og din egen økonomi.

  • Den store fordelen med å binde er at du hele tiden vet hva du skal betale. Har du en anstrengt økonomi og vil få problemer med å betale hvis prisene stiger kraftig bør du vurdere å binde kraftprisen.
  • Er derimot økonomien såpass romslig at du vil takle en prisoppgang bør du vente. I motsetning til de som har fastpris vil du også nyte godt av en prisnedgang dersom strømprisene skulle synke.
    Over tid vil du antagelig komme gunstigst ut med variabel strømpris.

Prisene stiger

De siste ukene har prisene økt på strømmarkedet, og det gjelder både for fastpris og den variable strømprisen. Trykk på lenkene nedenfor for å sammenligne de ulike alternativene.

Trykk her for å se fastprisene på strøm

Trykk her for å se prisene på variabel strømpris

Trykk her for å komme direkte til strømkalkulatoren

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer