Få drømmekvinnen på kroken

De legger merke til øredobber og ringer når de sier de skal. Slik kaprer kvinnemagnetene drømmejenta.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke være styrtrik eller se ut som en Hollywood-skuespiller for å kapre den jenta du vil ha. Amerikanske Happen Magazine har snakket med flere menn med sjekkehell. Og ifølge magasinet er det snakk om date-hemmeligheter som er vel verdt å stjele.

Er du kvinne og leter? Få tips til hvordan finne drømmemannen her:

og her:

- Vær spontan

- En ting kvinner alltid kommenterer at de liker, er at jeg er en spontan fyr som tar initiativ. Er jeg ute på en førstedate og en kvinne nevner at hun alltid pleide å bowle som liten, da sier jeg: ” La oss dra og bowle etter desserten!” Eller jeg tar med daten på en kjøretur til stranden, bare for å se på havet, selv på vinteren. Jeg tror kvinner liker menn som ikke er redde for å handle på impuls og gjøre ting som virkelig handler om å nyte livet, sier Brian (35), sjef for en radiostasjon, fra Boston.

- Still spørsmål

- De fleste mennesker elsker å snakke om seg selv, så når jeg møter en kvinne for første gang, stiller jeg spørsmålene, slik at hun er den som snakker mest. Ikke bare gjør det henne glad, det er også en finfin måte å bli kjent med henne på. Kvinner tiltrekkes av meg fordi det er åpenlyst at jeg ikke bare liker dem på grunn av utseendet, sier Danny (30), student fra Pennsylvania.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer