Få fjortismobiler til halv pris

PRISTEST: Kjøper du ungdomsmodellene til Nokia og Ericsson hos Telekiosken.no og Elkjøp betaler du dobbelt så mye som hos ukjente Citri.no, Mshop.no og Mamoz.no.

Publisert
Sist oppdatert

Disse små, forholdsvis ukjente nettbutikkene banker rett og slett større butikker på pris når du kjøper mobiltelefoner uten abonnement eller bindingstid.

Vinneren

Citri.no er billigst i DinSides pristest både på Nokia 3410, 3510i og Sony Ericsson T300. Butikken topper lista på tre av syv telefoner, og er testens vinner.

Mamoz.no er mest lommebokvennlig på Sony Ericsson T100, og er billig også på Sony Ericsson T300, Nokia 3410 og Siemens C55.

Mshop.no har lavest pris på Nokia 3510, og er ikke langt bak de billigste på Motorola T720 og Nokia 3410.

De kjente

PCeksperten.no vinner på Motorola T720, mens Flexi-data.no gir deg den billigste Siemens C55. Like under tetsjiktet ligger nettbutikker som Pcutstyr.no og Amraam.no.

Mer kjente forretninger hevder seg også. Komplett.no, Mpx.no og Telebutikken.no er blant de tre - fire billigste på flere av telefonene.

I teten er forøvrig ikke prisforskjellene store. Særlig på Sony Ericsson T100 og Nokia 3410 er det ikke mye som skiller de fire - fem billigste butikkene. Men fra topp til bunn skiller det sjokkerende mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer