Få forsikringsprisen på nett!

Aktiv forsikring gir deg nå mulighet til å beregne din forsikring på nettet. Du kan beregne priser og kjøpe forsikring 24 timer i døgnet. Har resten av bransjen sovnet?

Publisert

På Aktivs nettsider har du lenge hatt muligheten til å beregne bilforsikringen din. Nå har imidlertid Aktiv utvidet sitt tilbud på nettet.

Totalt tilbyr Aktiv24 nå 23 ulike forsikringsprodukter på sine nettsider. Det vil si at du med noen få tastetrykk kan sitte i din egen stue, eller på jobben (?) og beregne hvor mye du må betale for å forsikre din bolig, båt, bil, eller verdisaker.

I tillegg finner du raskt ut hva du må ut med for å få ulykkesforsikring, eller hva det koster å forsikre bikkja.

Hvorfor bruke nettet?

Fordelene for deg som kunde er store. Det er mye enklere å finne ut hva du i realiteten må betale. Ved å legge inn opplysninger om for eksempel bilmodell, kjørelengde, skadeforebyggende tiltak, bonus og ønsket egenandel vil du få opp tilbudet direkte på skjermen.

Vi liker spesielt at du kan vurdere tilbudet i ro og makuten å ha en overivrig forsikringsselger hengende over skulderen. Ringer du til et av de andre selskapene og sier at du er interessert ender du nemlig fort opp med en postkasse full av glinsende reklamebrosjyrer.

Når kommer konkurrentene etter?

Internettbruken i Norge har økt kraftig i løpet av de siste årene, i følge tall fra Norsk Gallup er mer enn en halv million nordmenn på nettet daglig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer