Få gratis au-au-pair-kontrakt

SLAVE: Er du lei av å gjøre husarbeidet selv? Med vår nye slavekontrakt for au pairer kan du unngå vondt i ryggen og brukne negler. Helt sant - helt gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Siden du ikke trenger å gå gjennom et byrå for å skaffe deg en au-pair, behøver du heller ikke å tilhøre piffen rundt dronning Sonja for å skaffe deg avlastning i hjemmet.

Barnevakt og hushjelp...

I følge Utlendingsdirektoratet er formålet med au-pair-ordningen at unge utlendinger skal kunne øke sine språkkunnskaper og utvide sin allmenutdanning ved å få bedre kjennskap til Norge.

Det finnes dog visse begrensninger for hvilket arbeidspress du kan utsette au-pairen din for.

Blant annet må au-pairen være mellom 18 og 30 år, og arbeidstiden skal normalt ikke overstige 5 timer per dag, eller 30 timer i uka.

...eller slave?

Men ingen bryr seg. Egentlig. Det skal nemlig svært mye til før noen faktisk følger opp au-pairenes arbeidsforhold i praksis. Til en viss grad gjør det det faktisk fritt fram for hensynsløse arbeidsgivere - enten de nå gjør det med vitende og vilje - eller rett og slett bare er generelt tanketomme.

For hva skal vel au-pairene gjøre om de føler seg misbrukt, når det i praksis holder med en telefon til UDI før arbeidstillatelsen er borte for godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer