Få gratis hytte

"There is no such thing as a free lunch", sies det. Men det er ikke helt sant.

Publisert
Sist oppdatert

Å få ting gratis, er vi ikke vant til. Derfor vil det kanskje også overraske noen at det faktisk finnes bruktmarkeder hvor folk gir bort tingene sine - helt gratis.

Visste du for eksempel at du kan få en liten hytte, "ny" baderomsinnredning, et badekar, en vaskemaskin, en sofa eller en komfyr - helt gratis?

Og dette er bare eksempler. På lenkene til høyre på siden kan du se et lite utvalg av ting som i disse dagene er tilgjengelig for de som gidder hente det.

Kjæledyr er også i vinden: En katt, hund, undulat, kanin og rotte. Eller hva med en chinchilla, for eksempel?Som oftest er det eneste kriteriet at du selv plukker opp gjenstanden hos eieren. Og man må vel si at det er beundringsverdig at folk ikke bare kaster de gamle tingene sine på søppelhaugen, men tar seg brydderiet med å gi bort tingene til andre.

Bruktmarked i Norge

I Norge finnes det en lang rekke nettsider hvor du kan kjøpe og selge brukte ting. Enkelte av disse tjenestene har altså i tillegg en rubrikk for "gis bort". Her kan du velge og vrake mellom alle mulige nyttige og unyttige gratis-ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer