Få gratis VM-TV

SMUTTHULL: De ivrigste fotballfansene setter opp sittetribune i stua for å nyte fotball-VM. Da nytter det ikke med en liten 14 tommer. Men hvordan kan du med tom lommebok skaffe deg drømme-TVen?

Publisert
Sist oppdatert

Er du sleip nok kan du få det meste gratis. Vi har tidligere fortalt om en våre lesere som spilte Playstation 2 gratis i tre uker, før han leverte produktet pent brukt tilbake til selger, og fikk kjøpesummen i retur.

I disse VM-tider er det imidlertid TV-apparater i store størrelser som er mest ettertraktet.

Det er blant annet Elkjøp som gir frekkasser i ulike alderstrinn denne muligheten, summa summarum tror vi nok likevel at Elkjøp tjener godt på ordningen.

30 dagers åpent kjøp

Elkjøp sier det selv på sine nettsider: "Vi har bestemt at hvis du av en eller annen grunn ikke skulle bli fornøyd med et produkt du har kjøpt hos oss, skal det være vårt problem og ikke ditt.

Da kan du bare returnere varen innen 30 dager og få alle pengene tilbake.

Vi kaller det 30 dagers angrefrist. For deg betyr det en garanti for at du alltid blir100 % fornøyd!"

Gratis VM-TV

Har du viljestyrke nok, er det altså bare å gå til din nærmeste Elkjøp forhandler og plukke ut en flott TV. Har du ikke TV fra før behøver du heller ikke bekymre deg over TV-lisensen. Sjansen for at NRK banker på døra i løpet av de 30 dagene er minimal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer