Få jenta alene

Det kan være vanskelig å sjekke opp en jente når hun står med venninnene. Her er noen tips til fortvilte menn.

Publisert
Sist oppdatert

Det er et faktum: Jenter flest liker seg dårlig alene. Om det er for å gå på do eller kjøpe en øl, har de alltid en eller flere venninner på slep. Så hvordan skal da menn på damejakt klare å få fatt i en alene?

AskMen gir deg noen tips for å fjerne henne fra gruppen.

Når du er aleneVis tydelig hvem du er interessert i, så ikke jentene tror du tar hvem som helst. For å vise det, kan du blant annet sende jevnlige blikk til jenta du liker og smile ekstra mye til henne. Da skjønner både hun og vennene hvem som er jenta i dine drømmer.

Etter å ha vist hvem du er interessert i, bør du komme i litt fysisk kontakt med jenta. Kom lett borti skulderen hennes når du prater med henne og hold gjerne en hånd på ryggen hennes. Men pass deg for å ikke bli klåfingra - jenter liker ikke det. Se på hennes reaksjon når du er nær henne. Er det tydelig at hun ikke liker det, er det like greit å gi opp. Er hun derimot interessert, kan du fortsette.

Husk at jenta er på byen med sine venninner, så du må ikke la dem føle seg utenfor. Antakeligvis vil hun spørre dem ut om hva de synes om deg før hun bestemmer seg for å gi deg telefonnummeret sitt, så du trenger deres aksept. Vær høflig og sjarmerende også overfor dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer