Få kontroll på rabattene

Mange har fordelskort eller er medlem i for eksempel Naf. Men vet du om alle rabattene du har tilgang på?

Foto: Selskapene/Gaute Beckett Holmslet
Foto: Selskapene/Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trumf, Coop, Naf eller Obos. Alle tilbyr medlemsfordeler og rabatter. Men husker du å be om rabattene du har krav på?

Det er nok ikke alle som er klar over hvilke rabatter de har. For selv om du er medlem et sted, går du sannsynligvis ikke rundt og husker alle medlemsfordelene.

Visste du for eksempel at DNB har ordnet ti prosent rabatt på Ferner Jacobsen hvis du betaler med et DNB Mastercard? Eller at du får 20 prosent rabatt på Kitch'n om du er medlem i Obos?

Rabatten i lomma

For at du ikke skal gå glipp av de gode rabattene kan du ta noen grep selv. Det første du kan gjøre er å laste ned appen "Rabattkongen".

Den har ikke noe stilig design, og heller ikke mange funksjoner, men det den skal gjøre gjør den helt greit.

Coop gir ekstra rabatter til lojale medlemmer

I appen kan du nemlig velge hvor du er kunde, for så å få opp hvilke rabatter du har tilgang på. En grei app å sjekke før man for eksempel skal bestille leiebil eller kjøpe maling.

Appen har også en søkefunksjon.

Få kontroll på rabattene


Egne apper

Noen av selskapene har også egne apper med oversikt over medlemsfordelene.

I Naf-appen kan du i tillegg få en oversikt over tilbud i nærheten av der du befinner deg. Blant annet får vi oppgitt ti prosent rabatt på flere restauranter i Oslo.

Også Obos har en app, og i denne er medlemsfordelene sortert inn i kategorier som "bolig og interiør" eller "ferie og reise". Appen kan også fungere som medlemskort.

Det kan også være andre aktører som har egne apper. Laster du ned disse appene har du oversikten på telefonen når du måtte trenge det, og over tid vil du spare tusenlapper på å benytte deg av rabattene.

Få kontroll på rabattene


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer