Få suksess på daten

Er du klar for valentindagen? Med denne guiden lykkes du garantert.

Få suksess på daten
Publisert
Sist oppdatert
Regelen er enkel: Du skal lytte minst like mye som du snakker.


Noen spesiell du vil overraske? Eller kanskje det er på tide å minne kjæresten på at du fortsatt eksisterer?

Valentindagen den 14. februar kan være en påkjenning for mange. Men om du stokker kortene riktig, kan denne dagen bli mer suksessfull enn du hadde våget å håpe på.

Fortsatt usikker? Her er våre fem beste tips for en vellykket valentindate:

1) En personlig hilsen
Den klassiske valentinhilsenen er et hjerteformet konfekteske, ballonger og blomster. Men det er også lov å være litt mer original. En personlig hilsen og en liten presang når hun kommer på jobben eller kommer hjem, er vårt tips.

2) Tidlig invitasjon
En valentininvitasjon bør komme på selve dagen. Men da risikerer du selvfølgelig at hun allerede er opptatt, så du bør ikke vente til kvelden med å invitere til middag.

3) Romantisk arena
Har du en liten italiensk favorittrestaurant? Dette er nemlig ikke dagen til å spise på McDonalds eller drikke pils på Justisen. Både menn og kvinner setter pris på litt mer romantiske eller høytidlige omgivelser en sjelden gang, og valentinesday er en slik anledning.

Middag hjemme er også en gyldig mulighet og ofte mer romantisk enn en overfylt restaurant. Lag noe enkelt og smør tjukt på med stearinlys og klinemusikk for stemningens skyld.

4) Flørting på norsk
Regelen er enkel: Du skal lytte minst like mye som du snakker. Om du vil unngå å gå alene hjem i kveld, skal du stille spørsmål, lytte til svarene, le av vitsene og spørre mer om hva han eller hun liker å snakke om.

Sliter du med å holde samtalen i gang? Les denne saken: Dating for dummies

5) Avslutt med stil
En ekte gentleman eller gentlekvinne tilbyr seg å betale for maten og sørger for at den utkårede kommer trygt hjem. Altså hjem til seg selv, ikke hjem til deg. Men om ting skulle uvikle seg i en annen retning etter middagen, er det tillatt å være litt fleksibel på akkurat denne regelen.

Ha en god valentindate!

Først publisert: 14.02.2006
Sist redigert: 13.02.2008

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer