Få superrente nå

Nordax Finans tilbyr deg landets gunstigste sparerente, ifølge DinSide og Finansportalen. Men det er et par ting du bør vite før du oppretter en konto der.

Få superrente nå
Publisert
Sist oppdatert

Siden høsten 2009 har Nordax Finans kunnet tilby forbløffende høye innskuddsrenter. I januar i år skrev DinSide at Nordax faktisk var best i landet på gode innskuddsrenter - da kunne de tilby hele 4,5 prosents renter på sparepengene dine.

De siste seks månedene har den gode rentesatsen fra Nordax sunket til 3,5 prosent, men fortsatt topper den DinSides og Finansportalens oversikt over landets beste sparerenter.

Nordmenn som puttet sparepengene i Nordax for nesten et år siden skal, med andre ord, ha fått mye igjen for pengene sine.

Pengene er sikret i Sverige

Nordax er ingen bank i vanlig forstand, men en svensk kredittinstitusjon som har utlånsvirksomhet i Norge. Bedriften er ikke tilsluttet den norske innskuddsgarantiordningen, som har til formål å sikre norske bankkunder mot tap, dersom banken skulle gå dukken.

Nordax er tilknyttet det svenske banksikringsfondet, Riksgälden, som sikrer kundene opptil 500.000 svenske kroner, tilsvarende cirka 420.000 norske kroner, dersom banken skulle gå konkurs. Det er betydelig mindre enn hva det norske banksikringsfondet kan tilby, der innskudd inntil to millioner kroner er sikret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer