Prisvarsel

Få varsel når du kan gjøre et kupp

Dersom du ønsker deg noe som du gjerne vil kjøpe når prisen er på sitt laveste, bør du opprette prisvarsel med én gang. Flere produkter synker nemlig i pris akkurat nå.

SUPERSMART: Med noen få tastetrykk kan du sikre deg e-post eller SMS når det du planlegger å kjøpe synker i pris. I saken under forklarer vi hvordan du oppretter prisvarsel, samt hvilke produkter som har prisstup i disse dager. Foto: skjermdump
SUPERSMART: Med noen få tastetrykk kan du sikre deg e-post eller SMS når det du planlegger å kjøpe synker i pris. I saken under forklarer vi hvordan du oppretter prisvarsel, samt hvilke produkter som har prisstup i disse dager. Foto: skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Økt netthandel og det at flere butikker tilbyr prisløfter eller prismatch, har nok gjort oss som forbrukere enda mer prisbevisste når vi handler.

Du er kanskje én av dem som drar opp mobilen umiddelbart etter at du har funnet noe du vil kjøpe for å sjekke om listene hos Prisjakt.no eller Prisguiden.no viser at produktet selges billigere et annet sted?

Da er prisvarsel genialt for deg (såfremt du ikke allerede vet om denne tjenesten) og alle andre som liker å gjøre et kupp når de drar bankkortet.

Fanger prisendringer hver time

Amund Espelien, daglig leder hos Prisguiden.no, forteller at selv om prisvarsel er veldig populært, er det nok fortsatt mange som ikke vet hvor enkel det er å spare penger med denne funksjonen.

- Tjenesten er gratis og du får umiddelbart varsling på SMS eller e-post når produktet faller i pris, sier Espelien til Dinside, og legger til:

- Prisguiden følger prisutviklingen til mer enn seks millioner varer i norske nettbutikker, og hver time fanger vi opp tusenvis av prisendringer. Med prisvarsel slipper du å følge med på prisene hele tiden, men får i stedet et varsel rett inn på mobilen når det er tilbud på de produktene som du er interessert i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.