Færre kanaler – større regning!

KABEL-TV: Færre TV-kanaler å velge mellom – like mye eller mer å betale! Det var millenniumsgaven fra Telenor Avidi til mange av kundene.

Publisert

Fra årsskiftet gjennomførte telegiganten flere endringer samtidig: Seks færre TV-kanaler i kundenes ”grunnpakke”, flere grunnpakke-kanaler flyttet til høye frekvenser som folk med eldre TV-apparater ikke får inn.

Hvilke kanaler du ikke lenger kan se, varierer mellom Telenor Avidis lokale nett.

Uansett: Kundene bør vel få kompensasjon i form av lavere priser? Ha! Lei en dekoder til 79 kroner måneden, er meldingen fra Telenor Avidi! Du kan eventuelt kjøpe ny TV eller videospiller til tusenvis av kroner.

Ønsker vi færre kanaler?

Kabel-TV-loven pålegger kabelselskapene å undersøke hvilke kanaler abonnentene ønsker i grunntilbudet. Telenor Avidi gjennomfører derfor markedsundersøkelser, eller "kanalvalg", blant sine 290 000 kunder annet hvert år.

- Undersøkelser gjort av 4Fakta, MMI og Norges Handelshøyskole foran årets kanalvalg viste at kundene mener de har for mange kanaler - som de ikke ser på. Folk vil ha færre kanaler i grunnpakken, og heller mulighet til å velge ytterligere kanaler individuelt. Derfor har vi valgt å redusere antall kanaler i grunnpakken. 17 kanaler for rundt 40 kroner måneden er heller ikke særlig dyrt, mener Hilde Rosenberg, informasjonsansvarlig i Telenor Avidi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer