Faller for Casanova

Kjekkaser med sorte øyne og spansk aksent har alltid hatt draget på norske jenter. Er søreuropeiske Casanovaer bedre enn guttene her hjemme?

Publisert
Sist oppdatert

Dere sitter på stranden under en skinnende fullmåne. Han tar hånden din og kysser hver centimeter.

Kjærligheten til Giovanni er i ferd med å renne over. Aldri har du følt deg så begjært før - inntil ferien er slutt og du vender nesen hjemover.

Sydeuropeiske menn får nordiske kvinner til å smelte som en pakke Bremykt. De er gode til å forføre og leke. De sier ting som: ’’Du er verdens deiligste kvinne. Jeg elsker deg, jeg vil gifte meg med deg’’. Vi vet godt, at det er løgn, men vi elsker det, sier sexolog Joan Ørting til danske Ekstrabladet.

- Casanovaene gir jentene oppmerksomhet hele tiden i motsetning til danske menn. De brune øynene følger kvinnen når hun spiser, når hun går på toalettet eller svinger seg på dansegulvet. De kurtiserer og forteller at de vil ha henne for resten av livet.

Avvisning ingen hindringTemperamentet her oppe i Norden tilsier ikke store sjalusi-drama eller listig forførelse. Men nordiske menn kan lære mange triks av tyrkeren med de pene komplimentene og italieneren med de bedende øynene.

- De er ikke redde for at bli avvist, men tar sjansen. Hvis de blir avvist, ja, så kommer det nye jenter de kan forsøke seg på. Det er heller ikke alltid, de tar et nei for et nei, og utholdenhet kan ofte lønne seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer