Falt i betongblanderen, sex med SUV

Fylla har skylda ...

Hodepine er langt fra det verste du kan oppleve etter for mye alkohol - se de ville historiene nedenfor ... Foto: Colourbox
Hodepine er langt fra det verste du kan oppleve etter for mye alkohol - se de ville historiene nedenfor ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Beruset mann dro ned buksene for å ha sex med SUV (Sport Utility Vehicle, en slags terrengbil) på åpen gate. Kvinne ramlet i betongblanderen med litt for mye innabords ...

Vi gir deg utrolige historier om hva alkohol har fått mennesker til å gjøre. Historiene er referert i utenlandske media, de fleste kun i løpet av den siste måneden.

Skroll ned for å lese historiene

Alkohol er det vanligste rusmidlet i vår kultur, og kan være skadelig for mange av kroppens organer. Alkoholens generelle virkninger gir blant annet følgende symptomer (sitat Folkehelseinstituttet):

 • Hever stemningsleiet
 • Reduserer konsentrasjonsevnen
 • Hemmer korttidshukommelsen
 • Nedsetter evnen til læring
 • Sløver den kritiske sansen
 • Øker impulsivitet og aggressivitet
 • Vi kan se symptomer som økt impulsivitet og aggresivitet og nedsatt kritisk sans og redusert konsentrasjonsevne, i flere av historiene nevnt nedenfor.

  Virkningen av alkoholen endrer seg etterhhvert som inntaket øker. Her er det store induviduelle forskjeller. Som tommelfingerregel gjelder:

 • Opp mot og omkring 0,5 promille: Man føler seg lett påvirket.
 • Mellom 0,5 og 1 promille: Man blir mer kritikkløs og risikovillig.
 • Over 1 promille: Balansen blir dårligere, det oppstår snøvlete tale og kontroll med bevegelser forverres. Man blir trøtt og sløv og kan bli kvalm.
 • Over 1,5 promille: De fleste får problemer med hukommelsen. Hukommelsesproblemene øker med stigende promille.
 • Svært høy promille: Bevisstheten nedsettes og man kan bli bevisstløs. Pustesenteret i hjernen kan hemmes. Oppkast er vanlig. Promille over 3 kan være dødelig. Risiko for død øker sterkt hvis man samtidig har brukt beroligende midler, sovemidler, smertestillende midler, midler mot epilepsi eller andre medikamenter som har sløvende eller dempende virkning på hjernen.
 • Ubuden overnattingsgjest

  En godt beruset 50-åring tok seg inn i en annen families hus, spiste litt mat og la seg til å sove. Da huseierne, Bob and Joanne Breiner, returnerte til sitt hjem i Damascus, Maryland neste dag, fant de en ukjent mann sovende i sengen sin ... De rømte huset og kontaktet politiet, som kom og vekket den forvirrede mannen. Det viste seg at 50-åringen hadde gått av bussen mange holdeplasser for tidlig og ved en feiltakelse hadde han gått inn i familien Breiners hus. Mannen var ifølge Washington Post så lei seg for det som hadde skjedd, at familien med den ubudne overnattingsgjesten bestemte seg for ikke å anmelde forholdet.

  - Jeg er så lei meg, jeg er så lei meg, skal mannen ha sagt til sitt forsvar. - Og forresten, dere har en svært komfortabel seng.

  Symptomer: Sløvet kritisk sans, økt impulsivitet.

  Historien er gjengitt hos United Press International

  Mann bet panda

  Etter å ha inntatt fire øl, bestemte kineseren på dyreparkbesøk seg for å klemme pandaen. Men dessverre for den kosesyke Zhang Xinyan (35), var ikke pandaen like interessert i nærkontakt - og gikk til angrep på kineserens bein. Dette opprørte den kinesiske 35-åringen såpass at han bet pandaen i beinet, men oppdaget raskt at pelsen var så tjukk at han ikke egentlig fikk bitt skikkelig. Etter å ha blitt kastet ut av dyreparkens ansatte og tatt med til sykehuset for medisinsk behandling, sa den forsmådde Zang:

  - Ingen sa at de kunne bite folk. Jeg ville bare ta på den. Jeg var så svimmel av ølen. Jeg husker ikke så mye.

  Symptomer: Økt impulsivitet og agressivitet, sløver kritisk sans.

  Historien er gjengitt hos In The News

  Blind fyllekjøring

  Bilføreren var ikke bare full, men også blind ... Estlandsk politi ble ganske sjokkert da de stoppet en bil i sentrum av byen Tartu, og fant at sjåføren var både full og blind. 20-årige Kristjan Gradolf, som kjørte bilen, fikk retningsangivelser av en kompis i passasjersetet. En alkotest avslørte at blinde Gradolf hadde mer enn 2,5 ganger så mye promille som tillatt ved bilkjøring. Begge estlenderne fikk tilsvarende 7.800 kroner i bot, og den blinde bilføreren må i tillegg i fengsel for å ha satt andre i fare.

  - På tross av at jeg er blind, linker jeg å kjøre bil, og jeg er faktisk veldig god til det, uttaler Gradolf selv.

  Symptomer: Reduserer konsentrasjonsevnen, sløver kritisk sans, øker impulsivitet.

  Historien er gjengitt hos Ananova

  Full mann antaster SUV på åpen gate, på høylys dag. Foto: YouTube
  Full mann antaster SUV på åpen gate, på høylys dag. Foto: YouTube Vis mer


  Sex med SUV

  Denne historien er nesten for drøy til å være sann, men hendelsen er veldokumentert på film. En grundig beruset mann tenner såpass mye på en sentrumsgateparkert SUV at han legger an på bilen og ... ja, rett og slett forsøker seg på seksuelt samvær med frontpartiet av bilen. Mannen uttrykker tydelig frustrasjoner etterhvert som forsøket skrider frem. Etter å ha forlatt SUVen, blir mannen plukket opp av politiet, som ble alarmert av forbipasserende. Det vites ikke hva SUVens eiere synes om den fulle mannens tilnærmelser.

  Symptomer: Økt impulsivitet og aggresivitet, sløver kritisk sans.

  Historien er gjengitt hos Metro

  Ramlet i sementen

  Russiske Elena Pavlovna (43) måtte dras opp av et basseng med våt asfalt, etter å først å ha ramlet oppi betongblanderen og blitt sentrifugert der en stund. Kvinnen var glad og bedugget på vei hjem fra lunsj med venner, da hun måtte forsere et veiarbeidsområde. Veiarbeiderne var til lunsj, men hadde latt betongblanderen stå på. Da kvinnen på ustø bein forsøkte å trå over maskineriet, ramlet hun ganske enkelt nedi betongblanderen. Etter noen runder i blanderen, ble hun helt ut i et basseng med asfalt, hvor hun senere ble funnet av arbeiderne da de kom tilbake fra lunsj. Kun hodet stakk da opp av massen.

  - Blanderen gjorde meg kvalm og svimmel. Da jeg kom meg ut, ramlet jeg i asfalten, forteller den uheldige russeren selv, ifølge The Sun.

  Symptomer: Reduserer konsentrasjonsevnen, sløver den kritiske sansen.

  Historien er gjengitt hos Ananova

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer