Ferietips for familie

Familie på fem brukte ikke penger på flyplassen til og fra USA

De pakket med seg en hel koffert med mat.

MEDBRAKT: Kjersti Grønseth, ektemannen Paul og de tre barna deres brukte 18 timer på reisen fra Simensbråten i Oslo til USA, og null kroner på mat under hele turen. De hadde nemlig med seg en hel koffert med mat ombord i flyet. Foto: privat.
MEDBRAKT: Kjersti Grønseth, ektemannen Paul og de tre barna deres brukte 18 timer på reisen fra Simensbråten i Oslo til USA, og null kroner på mat under hele turen. De hadde nemlig med seg en hel koffert med mat ombord i flyet. Foto: privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du husker kanskje familien på fem som kun bruker 5000 kroner på mat i måneden?

Vel, nå har de vært på fem ukers ferie i USA, og da brukte de rett og slett null kroner på mat underveis på flyreisen til og fra Amerika. Det betyr at de hadde med seg alt de trengte av mat og drikke til hele familien, helt fra de dro hjemmefra om morgen klokken 05:00 til de var fremme i feriehuset 18 timer senere.

- Vi pakket en koffert full av mat vi handlet før vi reiste hjemmefra, og på returen tok vi med oss mat fra USA, men da trengte vi ikke å ha med like mye, siden vi tok nattfly, sier siviløkonom og blogger Kjersti Grønseth til Dinside.no.

Niste til fem i 18 timer

Kanskje skal du ha med deg familien på flyreise i sommer og blir inspirert av det Grønseth, ektemannen og de tre barna gjorde, men lurer på hva de hadde med seg for å holde seg mette på den lange reisen?

Grønseth har blogget under og etter ferieturen, og blant annet listet opp hva de pakket med seg i matkofferten:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer