Fant stjålne varer på Finn.no og inviterte politiet med på «handelen»

Kvinnen fant igjen sine stjålne klær på Finn.no, avtalte å treffe selgeren - og møtte opp med politiet.

POLITIET BLE MED PÅ FINN-HANDELEN: Kvinnen hadde funnet sine stjålne varer på Finn.no, avtalte å møte selgeren - men inviterte også politiet med. Det endte med at selgeren ble anholdt og anmeldt. Foto: NTB scanpix
POLITIET BLE MED PÅ FINN-HANDELEN: Kvinnen hadde funnet sine stjålne varer på Finn.no, avtalte å møte selgeren - men inviterte også politiet med. Det endte med at selgeren ble anholdt og anmeldt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne fant igjen sine frastjålne klær på Finn.no og avtalte å møte tyven som solgte tøyet.

Det tyven ikke visste, var at hun også hadde invitert politiet.

Hendelsen fant sted i Oslo søndag 26. januar, og den fant veien inn i en Twitter-melding fra oslopolitiets operasjonssentral:

«Vi har bistått en kvinne som hadde funnet sine frastjålne klær til salgs på finn. Hun møtte selgeren i sentrum og vi tok kontroll på denne. De aktuelle klærne er tilbakeført riktig eier, kvinnen som solgte disse er anholdt, anmeldt, og vi ransaker hennes leilighet.»

Twitter-posten har fått over 500 likerklikk, og mange har kommentert at de synes det var bra jobba av politiet.

- Patruljen møtte opp til møtet

Politiinspektør Renate Myhre Medby ved Oslo politidistrikt forteller Dinside hva som skjedde da de bisto med å få de stjålne klærne tilbake.

- Ved et søk på Finn, oppdaget hun den samme gjenstanden hun hadde mistet. Hun tok kontakt med den som hadde lagt ut Finn-annonsen og avtalte et møte - og deretter kontaktet hun politiet. Møtet skulle finne sted søndag, forteller Medby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.