Fantastisk Lottosystem

Leverandøren av Lottosystemet kan enten ikke regne, eller så er han en svindler.

Ny svenskevits? Det finnes ingen måter å slå statistikken på i Lotto. Men her har du en god mulighet til å bli kvitt 298 kroner uten å få noe igjen. Foto: Aslak Raanes
Ny svenskevits? Det finnes ingen måter å slå statistikken på i Lotto. Men her har du en god mulighet til å bli kvitt 298 kroner uten å få noe igjen. Foto: Aslak Raanes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om du spiller én enkelt Lottorekke, er sjansen for å vinne syv rette 1 : 5.379.616.

Spiller du et system på for eksempel 45 rekker, vil du ha økt din vinnersjanse til 45 : 5.379.616 (som er ca. 1: 119.547). Om du spiller dette 45-rekkerssystemet i hver trekningsrunde i drøyt 1.591 år (82.740 runder), vil du ha økt din vinnersjanse til 50%. Siden hver lottorekke i Norge nå koster fire kroner, vil du ha spilt for 15.885.995 kroner før du kommer frem til år 3560. (Til fradrag kommer smågevinster underveis. Vi har ikke regnet inn prisøkning i løpet av dette og første halvdel av neste millennium).

Vanskeligere i Sverige

Vi er blant mange nordmenn som de siste dagene har mottatt tilbud om et lottosystem fra "Lottoklubben" i Göteborg, ved Niklas Sörling, VD. Dette systemet er myntet på svensk lotto. I svensk lotto skal du også ha syv rette for å få toppgevinsten, men de syv trekkes blant tallene fra 1-35. I Norge er det 34 tall å velge blant, så det er litt vanskeligere å få syv rette i Sverige.

Hver enkeltrekke du spiller i svensk Lotto skal ha 1 : 6.724.520 sjanse til syv rette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer