Fantastisk Lottosystem

Leverandøren av Lottosystemet kan enten ikke regne, eller så er han en svindler.

Ny svenskevits? Det finnes ingen måter å slå statistikken på i Lotto. Men her har du en god mulighet til å bli kvitt 298 kroner uten å få noe igjen. Foto: Aslak Raanes
Ny svenskevits? Det finnes ingen måter å slå statistikken på i Lotto. Men her har du en god mulighet til å bli kvitt 298 kroner uten å få noe igjen. Foto: Aslak Raanes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om du spiller én enkelt Lottorekke, er sjansen for å vinne syv rette 1 : 5.379.616.

Spiller du et system på for eksempel 45 rekker, vil du ha økt din vinnersjanse til 45 : 5.379.616 (som er ca. 1: 119.547). Om du spiller dette 45-rekkerssystemet i hver trekningsrunde i drøyt 1.591 år (82.740 runder), vil du ha økt din vinnersjanse til 50%. Siden hver lottorekke i Norge nå koster fire kroner, vil du ha spilt for 15.885.995 kroner før du kommer frem til år 3560. (Til fradrag kommer smågevinster underveis. Vi har ikke regnet inn prisøkning i løpet av dette og første halvdel av neste millennium).

Vanskeligere i Sverige

Vi er blant mange nordmenn som de siste dagene har mottatt tilbud om et lottosystem fra "Lottoklubben" i Göteborg, ved Niklas Sörling, VD. Dette systemet er myntet på svensk lotto. I svensk lotto skal du også ha syv rette for å få toppgevinsten, men de syv trekkes blant tallene fra 1-35. I Norge er det 34 tall å velge blant, så det er litt vanskeligere å få syv rette i Sverige.

Hver enkeltrekke du spiller i svensk Lotto skal ha 1 : 6.724.520 sjanse til syv rette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.