Får du rødt kort denne måneden?

Fotball-VM = pølser, pizza, brus og øl.

- Lyse lange sommerkvelder inviterer oss til å være ute. Kom deg opp fra sofaen etter at siste kamp er over, oppfordrer eksperten. Foto: Colourbox.com
- Lyse lange sommerkvelder inviterer oss til å være ute. Kom deg opp fra sofaen etter at siste kamp er over, oppfordrer eksperten. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-VM er verdens største idrettsarrangement. I 2006 så hele 715,1 millioner mennesker på VM-finalen, der Italia gikk av med seieren.

Opptil dette begivenhetsrike høydepunktet, som finner sted søndag 11. juli i år, er det duket for mange TV-timer, der 32 land skal kjempe om den gjeveste pokalen innen fotball. Er du blant de ivrigste kan du følge hele 64 kamper frem til finalen.

Det vil si minst 96 timer TV-titting (ekstratid og ekstraomganger kommer i tillegg), eller litt mer brutalt sagt, fire døgn i strekk…med null bevegelse.

For mange betyr mye TV-titting et høyere inntak av usunn mat, som potetgull, sjokolade og andre godterier, pizza, pølser, brus og sist men ikke minst, øl. Og spising foran TV-en betyr ofte at man spiser mer enn man har behov for, da man ikke følger helt med på inntaket.

Her er den beste og verste hurtigmaten

Og vips er 11. juli kommet. Fotball-festen er over, badesesongen er kommet og ferien er i full sving. Men det ikke sikkert badeshortsen eller bikinien sitter helt som den skal. Og det har kanskje kommet en ekstra liten (eller stor) valk..?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer