Trøbbel for Forbrukerrådets dagligvaretjeneste:

Får ikke oppdatert prisoversikten på grunn av feil

Føyer seg inn i en rekke av problemer, sier NHO Handel, som er kritisk til nytten av den nye tjenesten.

LANSERTE TJENESTE: Barne- og likestillingsminister Solveig Horne var med på å lansere tjenesten "Sjekk dagligvarer" torsdag i forrige uke. Feil har gjort at tjenesten ikke er blitt oppdatert med nye tall. Foto: NTB Scanpix
LANSERTE TJENESTE: Barne- og likestillingsminister Solveig Horne var med på å lansere tjenesten "Sjekk dagligvarer" torsdag i forrige uke. Feil har gjort at tjenesten ikke er blitt oppdatert med nye tall. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke lanserte Forbrukerrådet tjenesten «Sjekk dagligvarer», som raskt fikk kritikk på grunn av blant annet utvalget av varer som prissammenliknes.

Tjenesten skal oppdateres med nye priser hver torsdag, men slik gikk det ikke: «Det publiseres ikke en ny handlekurv torsdag 24. august som planlagt. Dette er en ny og komplisert tjeneste, som er krevende for både Forbrukerrådet og kjedene. Det er funnet noen mindre feil i datamodellen som nå vil rettes fortløpende. Vi planlegger en ny kurv torsdag 31. august» skriver Forbrukerrådet på sine nettsider.

Skal være på plass neste torsdag

- Hvilke feil har dere funnet i tjenesten, som gjør at den ikke ble oppdatert i dag?

- Det er små feil i datamodellen som vi nå vet hvor er, og som rettes fortløpende. Derfor hopper vi over kurven som skulle vært offentliggjort i dag, forteller kommunikasjonsdirektør Christian Brosstad i Forbrukerrådet til Dinside.

- Vil disse feilene være rettet til neste torsdag?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer