Skattemeldingen 2020

Får ikke sjekket skattemeldingen

En teknisk feil har ført til at enkelte brukere har slitt med å få opp informasjonen i sin skattemelding. Feilen skal nå være rettet, ifølge Skatteetaten.

SKATTEMELDINGEN: I denne videoen viser skatteetaten hvordan man går gjennom skattemeldingen og hvordan man legger til eller endrer opplysninger. Video: Skatteetaten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skattemeldingen ble sendt ut til de første skatteyterne tirsdag denne uken. Akkurat nå er det derimot noen av mottakerne som ikke får opp informasjon ved innlogging, men derimot får følende beskjed:

Din foreløpige skatt: «Akkurat nå klarer vi ikke å beregne innbetalt skatt. Vi kan derfor ikke vise skatt du får igjen eller skatt du må betale. Prøv igjen senere», er beskjeden brukerne får ved innlogging, sammen med feilkode 404 - «File not found».

Dette er feilmeldingen enkelte brukere for opp når de forsøker å sjekke skattemeldingen.
Dette er feilmeldingen enkelte brukere for opp når de forsøker å sjekke skattemeldingen. Vis mer

- Vi kjenner til feilen, og undersøker nå videre. Feilen berører bare noen brukere, sier kommunikasjonsrådgiver Anders Hedeman i Skatteetaten til Dinside, og legger til at de vil komme tilbake med mer info.

Oppdatert:

Klokken 14:00 får vi e-post fra Skatteetaten med følgende beskjed:

- I cirka en times tid var det et teknisk problem som gjorde at de som logget inn i skattemeldingen ikke kunne se foreløpig beregnet skatt (til gode eller restskatt). Dette er nå rettet, opplyser Hedeman.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer