Finn stopper salg av OverOslo-billetter

- Faren for bedrageri er stor

Vil ikke formidle billetter til festival.

UTSOLGT: OverOslo avholdes på Grefsenkollen. Billettene ble utsolgt på rekordtid. Her er Morten Abel fra festivalen i 2018. Foto: Vidar Ruud / NTB
UTSOLGT: OverOslo avholdes på Grefsenkollen. Billettene ble utsolgt på rekordtid. Her er Morten Abel fra festivalen i 2018. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vi har stanset annonsen din 2x OverOslo fredag.

Vi har besluttet at vi ikke formidler disse billettene på Finn, verken for billetter til salgs eller ønskes kjøpt.»

Dette var beskjeden en DinSide-leser fikk i en e-post da han prøvde å selge unna to billetter til OverOslo, som går av stabelen neste helg i hovedstaden.

Utsolgt på sekunder

Festivalen er for lengst utsolgt, med a-ha som headliner to av dagene. Billettene til disse gikk unna på bare få sekunder, noe som gjør det ekstra ettertraktet. Og det er det nok noen som ser sitt snitt til å utnytte.

Med jevne mellomrom må Finn stanse salget av billetter eller andre type varer eller tjenester på grunn av svindelproblematikk.

Finn stoppet salget av billetter til dette arrangementet tidlig.

- Vi har stoppet annonsering av billetter til OverOslo, noe vi gjør ganske ofte ved populære arrangementer som er utsolgt. Vi ser at faren for bedrageri eller salg av billetter til høyere enn prisen billettene ble kjøpt for (svartebørs) er stor, og har valgt å stoppe for annonsering av dette arrangementet, utdyper Geir Petter Gjefsen, leder for forbrukertrygghet i Finn til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer