Farlig forslag: Lån 200.000 kroner

Kredittinstituttene tilbyr deg å låne opp imot 200.000 kroner uten sikkerhet. Låner du 200.000, koster det flesk, og regn ikke med at du blir kvitt avbetalingene de første årene.

Farlig forslag: Lån 200.000 kroner
Publisert

Du er kanskje blant de som med jevne mellomrom får et brev i postkassen med tilbud om å låne et sekssifret beløp. Pengene kan du låne uten at du trenger å stille sikkerhet. Frister det? DinSides journalister har den siste tiden fått mange tilbud om å låne penger. Det er liten tvil om at kredittselskapene har pengebingen full av gullmynter, som de gjerne sprer til folket.

Pengene ruller

Av de tilbudene vi har sett på tilbyr ACC Bank kundene å låne det høyeste beløpet. ACC Bank er villig til å gi deg et lån på 200.000 kroner uten at du stiller noen form for sikkerhet. For å få innvilget lån må du være 20 år, ha en fast inntekt på minimum 150.000 kroner, ha bodd i Norge i minst tre år og ikke hatt inkassosaker. I ACC Bank koster et lån på 200.000 kroner 3.132 kroner per måned, forutsatt at tilbakebetalingstiden er 12 år. Dette tilsvarer en effektiv rente på 17,8 prosent. Park Finans er et annet kredittselskap som tilbyr lån uten sikkerhet. Her får du låne maksimalt 150.000 kroner. Avbetales et slikt lån over 10 år koster det 2.745 kroner per måned. Dette tilsvarer en effektiv rente på 20,1 prosent. DkFinans tilbyr lån til 100.000 kroner uten sikkerhet. Et lån med en løpetid på åtte år koster 2.084 kroner per måned, hvilket tilsvarer en effektiv rente på 21,72 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer