Fastpris på ringetid

For 398 kroner i måneden kan du ringe så mye du vil med det nye mobilabonnementet MTU Fastpris.

Publisert
Sist oppdatert

Mobilkonsernet MTU åpnet 1. mars sitt eget mobilnett. Samtidig lanserer de også tre nye mobilabonnement. Et av dem er MTU Fastpris. Dette skiller seg ut fra de fleste andre mobilabonnement i Norge ved å tilby en fast ringepris per måned og ubegrenset ringetid.

MTU Fastpris plasserer seg på førsteplass i vår prisliste for storbrukerne.

Stopper Telenor-reklame

Ring så mye du vil

Abonnementet fungerer slik at du betaler 398 kroner i måneden, og kan ringe så mye du vil for denne summen. Du betaler heller ingen oppstartsavgift. Samtidig inkluderes 200 SMS og 100 MMS i prisen. Skulle du sende flere SMS og MMS enn dette, koster det henholdsvis 0,69 kroner og 2,50 kroner. Det er ingen bindingstid på abonnementet, men du må betale en oppstartsavgift på 198 kroner.

- Vi har valgt å distansere oss fra de mange vennetjenestene som florerer blant de ulike mobiloperatørene, skriver administerende direktør Jo E. L. Lerheim i en pressemelding.

Han mener at den nye trenden med vennetjenester er forvirrende for brukerne, og ønsket derfor å innføre en fast ringepris i stedet. Lerheim er positiv og tror selskapet kan få opptil 100.000 abonnenter i løpet av året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer