Fasttelefon fra Netcom

Vi har prisene og betingelsene, og har allerede oppdatert Telefonkalkulatoren.

Publisert

Har du Netcomabonnement kan du fra 1. juni velge Netcom som din faste telefonoperatør også på fastlinjetelefonen din. Dette hevder Netcom er en mulighet for selskapets kunder til å spare mye på telefonregningen. DinSide har tatt en kikk på hva mobilleverandøren kan tilby av priser og betingelser på fasttelefonen.

Kun for mobile

Netcoms tilbud kan kun benyttes av deg som har minst ett mobiltelefonabonnement i selskapet. Har du kun Netcom kontantkort, får du tilbud om å velge Netcom som leverandør på din faste telefonlinje. De andre fasttelefonleverandørene kan du bruke til de telefonsamtalene du velger selv ved å slå et prefiks først. Dette blir ikke mulig med Netcom. Enten må du velge selskapet som din faste leverandør, eller så kan du ikke bruke dem i det hele tatt. Velger du fast forvalg med Netcom, kan du likevel bruke andre selskaper du er registerert hos til samtaler der de er billigst.

Netcom dyrest til Netcom

Vi har allerede lagt prisene for denne leverandøren inn i Telefonkalkulatoren. Her vil du se at Netcom faktisk er nest dyrest til Netcom mobil! Det er kun Telenor som er dyrere, men de har også lavere startavgift. Unntaket er at du kan velge ett Netcomnummer hvor det vil koste 99 øre per minutt å ringe til (i tillegg til startavgiften på 60 øre). Til dette ene nummeret er Netcom suverent billigst. Denne muligheten kan være nyttig for deg som ringer veldig mye til ett bestemt mobilnummer hos Netcom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer