Fasttelefon uten faste kostnader

Det vil vel lønne seg? Vi har sjekket.

Publisert
Sist oppdatert

Digital-tv og bredbåndsselskapet Get tilbyr nå fasttelefoni uten noen form for linjeleie eller faste månedskostnader. Med Get Zero betaler du kun for den faktiske bruken.

Se om det lønner seg for deg med DinSides Telefonkalkulator.

- Selv om de fleste nå har mobiltelefon, opplever vi at mange ønsker å kunne være tilgjengelig via en fasttelefon. De ønsker å kunne ringe hjem til en familie, fremfor et enkelt familiemedlem, og mange føler en ekstra trygghet når barna er alene hjemme etter skolen når de vet de kan nåes via en fasttelefon.

Mange ønsker seg en hjemmetelefon for å holde kontakt med familien. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
Mange ønsker seg en hjemmetelefon for å holde kontakt med familien. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no Vis mer


Samtidig er samtalekvaliteten bedre på en fasttelefon, og det er ofte rimeligere å ringe til en fasttelefon enn å ringe til en mobiltelefon, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Kun for Gets kunder

Get Zero er tilgjengelig for alle som har bredbånd fra Get. Det er ingen etableringskostnader, ingen faste månedskostnader, ingen bindingstid, og kundene kan velge om de ønsker å overføre sitt eksisterende telefonnummer gratis, eller få et nytt telefonnummer fra Get.

Alle samtaler mellom Get-kunder er gratis, og kundene betaler kun tellerskritt dersom de ringer til andre, opplyser selskapet.

Hos de fleste av Get sine konkurrenter kommer det en linjeleie på 60 kroner i måneden i tillegg til den faste månedsprisen som selskapene oppgir. Get eier sitt eget nett, og kunder må derfor ikke betale denne ekstra linjeleien.

Flytt med fasttelefonnummeret ditt

Prisen

Vi har lastet inn Get Zeros prisinformasjon i vår telefonkalkulator, for å se om det lønner seg. Velger man det ringemønsteret som automatisk kommer opp, må man skrolle langt ned på listen for å finne abonnementet, det er faktisk bare to plasser unna jumboplass.

Her må du ut med 6.905 kroner i året, mot 1.457 for det billigste abonnementet som er fra IP Link (Global).

Dette innebærer imidlertid et ringemønster som nok ikke stemmer helt i våre mobildager. Dersom vi legger til grunn 5 minutters samtaler til andre fasttelefoner (det er gratis å ringe til andre som har dette abonnementet) klatrer det betydelig opp på listene.

Med dette ringemønsteret havner Get Zero på syvende plass, med en årlig kostnad på 1.018 kroner. Det billigste for dette ringemønsteret er Phonzo Anywhere, som koster 647 kroner i året.

Så lønner det seg? Dersom du har venner med liknende abonnement, kan det nok lønne seg å velge denne løsningen, ettersom det rett og slett ikke vil koste deg noen ting. Men jo mer du ringer, til andre fasttelefoner eller mobiler, jo dyrere blir det, og det finnes mange IPtelefoniabonnementer som er mer prisgunstig.

Se hva som lønner seg for ditt ringemønster med DinSides Telefonkalkulator.

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer