Fått ny mobil til jul?

MOBIL: Fikk du ny mobiltelefon til jul faller du i en av to grupper: Du er enten bastet og bundet til ett selskap, eller du kan velge fritt i markedet. Men hvilket selskap og abonnement er billigst for akkurat deg? Her er svaret.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV97064)]

Selv om mange velger å kjøpe mobiltelefon med bindingstid til en teleoperatør, er det stadig flere som kjøper mobilen sin uten binding. De har nemlig forstått at det er store penger å spare på å velge det abonnementet som passer deres eget ringemønster.

Ingen fasitsvar


Hvor mye dine faste mobilkostnader vil bli er avhengig av hvor mye du bruker telefonen, og ikke minst - når på døgnet du gjør det. Har du kameramobil vil også bruken av MMS-meldinger ha mye å si for prisen.

Dessverre er det ikke bare å velge riktig mobiloperatør. Du må også finne det abonnementet – eller det kontantkortet som er billigst for akkurat deg. Igjen - det er ditt ringe- og bruksmønster som avgjør hvem du bør velge.

[Ugjyldig objekt (NAV96051)]

Med vår mobiltelefonkalkulator kan du imidlertid ta livet med ro. Med noen få tastetrykk vil nemlig vi vise deg hvilken teleoperatør og hvilket abonnement som er billigst for ditt ringemønster.

Trykk her for å komme rett til mobilkalkisen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer