Fedon lanserer slankepizza

Landets TV-slaver kommer til å juble når de får høre om slanke-legens nye frossenpizza.

Publisert
Sist oppdatert

- Pizzaen er ment som et alternativ til de som vil leve sunt, men samtidig vil ha det enkelt. Skal vi forbedre den norske folkehelsen, må vi begynne med den maten vi spiser mest av, sier Fedon Lindberg til det oppdragsfinansierte nyhetsbyrået Newswire.

Den nye slankepizzaen distribueres av Collett Pharma og kommer i de største dagligvarebutikkene denne uken.

- Sammensetningen av råvarer er nøye vurdert. Pizzaen består kun av naturlige ingredienser og ingen tilsetningsstoffer, sier Lindberg.

SlankematBunnen er laget av rug, bygg og soyamel, som ifølge Lindberg er undervurderte melsorter i Norge. Tomatsausen inneholder ikke sukker, og osten er en mager mozzarella. Skinken er uten stivelse og blir derfor ikke omdannet til sukker i kroppen.

- Pizzaen kan brukes under vektreduksjon fordi den har langsomme karbohydrater som gjør at metthetsfølelsen varer lenge. Pizzaen har riktig fett og inneholder 33 prosent færre kalorier enn for eksempel Pizza Grandiosa, sier Lindberg.

Sunt og lettvintLindberg mener at en stadig fetere befolkning skaper behov for nye og sunnere ferdigprodukter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.