Fem ting menn liker

Biler, fotball, øl, PC og piker.

Fem ting menn liker
Publisert
Sist oppdatert

Her er fem ting menn liker, og hva disse tingene kan gjøre med ham ...

Fotball

Ifølge en studie utført av Mental Health Research Foundation i 2006, hjelper fotball menn til å uttrykke sine følelser. 64 prosent av mennene i studien tror at de er mer villige til å dele følelsene sine med andre menn mens de ser en fotballkamp, sammenliknet med andre aktiviteter.

Tre av fire menn sa de ikke ville følt seg flau over å klemme kompisene sine mens de så en kamp. 70 prosent av mennene innrømmet at en fotballkamp kan gjøre dem opprørte, mens 58 prosent sa at de kunne bli aggressive over hendelser i fotballkampen.

Men menn gråter ikke ... studien viste at tre av fire menn aldri hadde grått over utfallet av en fotballkamp.

Biler

At mange menn liker biler er vel neppe noen hemmelighet, men visste du at mange menn faktisk behandler bilen som en del av seg selv?

En britisk studie fra 2007 konkluderte med følgende: Mannlige bileiere anser bilen som en forlengelse av dem selv. Studien, kalt The Secret Life Of Cars And What They Reveal About Us - bilenes hemmelige liv og hva de avslører om oss - konkluderer også med at menn som kan ha vanskeligheter med å snakke om personlige forhold, ikke har slike problemer når det kommer til å skryte av sin firhjulete doning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.