Ferie- og fritidsskolen

Ferievansker? Fritidsproblemer? Fortvil ikke. I DinSides Ferie- og fritidsskole finner du råd for både stort og smått i tilknytning til ferie, fritid og penger.

Finn nyttige råd og tips i Ferie- og Fritidsskolen
Finn nyttige råd og tips i Ferie- og Fritidsskolen Vis mer
Publisert

I Ferie- og fritidsskolen finner du lure tips, gode ideer og prisinformasjon knyttet til aktiviteter etter arbeidstid.

På hjemmefronten

"Nordmenn er litt gærne når det gjelder tipsing". Utsagnet kommer fra en ansatt på en norsk restaurant. Vet du egentlig hvor mye du skal tipse? DinSide veileder deg.

Mange benytter hotellrommet som gratis suvenir-butikk. Men kan du egentlig gjøre det? Vi vet hva du kan ta med deg fra hotellet uten å sitte igjen med svart samvittighet.

Trenger du mer spenning i hverdagen enn en tur på restaurant gir, kan kanskje en ballongtur over Oslo friste? Vi har undersøkt hva adrenalinkickene koster deg.

Blir dette for rått? Da er du kanskje av den typen som får tårer i øynene av ord som green, fore og caddy. Vit da at det ikke er nødvendig å betale tusenvis av kroner for å få tilgang til all verdens golfbaner. I Kvinesdal kan du få greencard for under tusenlappen.

Ikke for landkrabber

Sjø er mange nordmenns andre hjem. Men visste du at selv joller med kremvispmotor nå skal registreres i Fritids- og småbåtregisteret? Gjør det i år. Neste år må du betale for det lovpålagte nummeret på båten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer