Festlige fakta om flørting

Er du klar for en liten sommerflørt? Les dette først!

Vi flørter med dem som har samme bakgrunn som oss og er omtrent like pene som oss selv. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Vi flørter med dem som har samme bakgrunn som oss og er omtrent like pene som oss selv. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kjenner kanskje at blodet bruser litt heftigere nå enn i de mørke vintermånedene. Du sender kanskje lange blikk etter jenter i korte skjørt eller blunker bedårende med øyevippene når den solbrune kjekkasen på jobb går forbi.

Les også: Dette ser flørten din først

De fleste av oss har nok flørtet en eller annen gang, men visste du dette?

1. Tror du at blikkontakt er alt?

Da tar du grundig feil. Ifølge forskere bruker vi mennesker hele 52 flørtesignaler. Å kaste på håret er det vanligste. Å berøre seg selv, gjerne ubevisst, ved for eksempel å stryke seg over armen, er også et vanlig tegn på at man er på flørter'n.

Les mer her: Helgas beste sjekketips

2. Enkelte steder er flørting forbudt

I Little Rock i Arkansas er en eldgammel lov fortsatt nedfelt i lovbøkene, som advarer folk mot å bedrive leken erting. Det kan rett og slett resultere i 30 dager i fengsel. En tilsvarende lov i New York City fastslår også at menn kan få 25 dollar i bot for å stirre lidderlig på en kvinne. En annen domfelling dømmer lovovertrederen til å gå med skylapper hver gang han skal ut og gå, ifløge Happen Magazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer