Fettet forsvant på fire uker

- Denne behandlingen vil jeg anbefale til mine venner, sier vår testperson.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det sies at disse behandlingene bør støttes med fysiske aktiviteter, og her har jeg slitt litt i all travelheten.


Har du noen gang vurdert å prøve en slankemetode på klinikk, men droppet det fordi du er litt skeptisk og prisene er høye? DinSide Helse har i denne artikkelserien fulgt fire kvinner som over en fire-fem ukers periode har latt seg riste, svette, vibrere og massere i forskjellige klinikker på veien mot drømmekroppen. Men har slankemetodene funket?

Klikk her for testen av behandlingsmetode nummer en (Resolution 7)

Klikk her for testen av behandlingsmetode nummer to (Ultratone)

DinSide har valgt å teste fire forskjellige behandlingsmetoder på fire klinikker, som ikke har noen binding til oss. Vi vil også presisere at testpersonene ikke er ansatt i Aller Internett og heller ikke har tilknytning til journalisten.

I løpet av de to neste ukene vil vi presentere den siste slankemetoden vi har prøvd ut, før vi til slutt oppsummerer og overlater til uavhengige eksperter å gi en vurdering av de ulike metodene.

Smertefri figurforming

Behandlingsmetode nummer tre er Endermologi, en behandling som lover å effektivt fjerne cellulitter og fettdepoter uten smerte. Ifølge nettsiden www.endermologi.no, skal Endermologi være verdens ledende behandlingsform for figurforming og cellulitter ut ifra dokumenterte resultater. Vi har testet om metoden fungerte i praksis for vår testperson.

Innehaverne av Juvenca klinikken på Lysaker Brygge, Kristin Bostad og Rita Ravn, forteller at behandlingen, som utføres ved hjelp av en LPG-maskin med masserende funksjon, øker blodsirkulasjonen slik at avfallstoffer i kroppen fjernes. De oppfordrer også klientene sine til å drikke rundt 2,5 liter vann om dagen for å hjelpe slaggstoffene ut av kroppen.

Bostad presiserer også at maskinen er den eneste som har blitt godkjent av de amerikanske helsemyndighetene, Food and Drug Administration (FDA), for reduksjon av cellulitter.

LPG-maskinen består av to motoriske ruller som skaper vakuum når de settes på huden. Kombinasjonen av rullenes folding og utglatting av huden skal gjøre at vevets tetthet endrer seg, som igjen skal gi økt forbrenning i cellene. En behandling tar rundt 35 minutter, og det anbefales et behandlingsprogram på 15 ganger for et optimalt og varig resultat. Dette koster 9.750 kroner.

Her ser du hvordan behandlingen fungerer:


Sliter med noen ekstra kilo

Vår testperson er 35 år og har etter to fødsler slitt med å bli kvitt fem kilo selv om hun i perioder er flink til å trene. Hun er 164 cm og veide 64 kilo før behandlingen startet. Problemområdene hennes er rundt mage, rygg, rumpe og lår.

På første behandling fikk testpersonen en samtale med behandleren for å fortelle hvilke områder hun ønsket å få bearbeidet. Etter å ha blitt nøye målt, måtte hun kle seg i en hvit kroppsstrømpe.

- Selve behandlingen var behagelig og kjentes som en spesiell form for massasje. Etter behandlingen, fikk jeg tegnet på områdene som skulle jobbes med på drakten med tusj, og dessuten en beskjed om å drikke mye vann, forteller hun.

Her er noen utdrag fra ukerapporten til testpersonen:

Uke 1: Stiv og støl
Jeg synes huden føltes glattere allerede etter første behandling, i tillegg til en stølhet på de stedene som hadde fått ekstra oppmerksomhet. Ellers har kostholdet vært helt greit og normalt, om man ser bort fra litt hvitvin og et par fløteis. Etter tre behandlinger har jeg ikke merket noe på vekten, men huden er mye glattere og jeg kjenner at kroppen ”jobber” etter behandlingene, jeg blir varm og tørst.

Hurtigslanking

Hva er din mening om slankebehandling og figurforming på klinikk? (Avsluttet)
Har du lyst og råd, så gjør det(63%) 547
Det er bortkastede penger(20%) 175
Jeg har prøvd og synes det var bortkastede penger(9%) 77
Jeg har prøvd og synes det var en god investering(9%) 75
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Uke 2: Kjennes ut som trening
Jeg hadde tre behandlinger denne uken. Selv om det kjennes litt ømt på problemområdene, er det en god følelse, litt som å være støl etter en god treningsøkt. Det mest spesielle er følelsen av at fettet er myket opp. Altså ikke et godt tidspunkt å avslutte behandlingen … De flinke damene på klinikken kunne berolige meg med at dette er en positiv effekt, og at det kun er bindevevet som løses opp.

Uke 3: På riktig vei, til tross utskeielse
Jeg har nå hatt åtte behandlinger og føler meg bedre i fisken og merker at behandlingene begynner å ta riktig vei. Det sies at disse behandlingene bør støttes med fysiske aktiviteter, og her har jeg slitt litt i all travelheten. Det har vært en normal uke når det gjelder kosthold. Litt kake på et par avslutninger, pluss at jeg har syndet med litt ekstra god mat og vin i helgen.

Uke 4: Fastere i formen
Denne siste uken har ting heldigvis begynt å stramme seg inn litt. Jeg kjenner at jeg har fått litt bedre plass i bukser enn tidligere! Det som likevel har vært mest merkbart, er at huden på lårene har blitt fast og glatt, og at det er mer glød der enn før.

Her er før- og etterbildene:

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer


Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer


Fornøyd testperson

Etter fire uker med behandlinger, ble testpersonen veldig fornøyd med resultatet. Hun gikk ned to kilo og kjenner stor forbedring i huden, som både ser og føles langt strammere. Fire uker og 15 behandlinger senere, var resultatene følgende:

Midje
Før behandling: 79 cm
Etter behandling: 76 cm

Mage
Før behandling: 98 cm
Etter behandling: 81.5 cm

Rumpe
Før behandling: 102.5 cm
Etter behandling: 97 cm

- Jeg vil anbefale denne behandlingen til venner som ønsker å stramme opp. Jeg kan særlig anbefale det til de som sliter med cellulitter. Slik jeg ser det, kan dette være en behandling som vil være perfekt i kombinasjon med treningsoppstart, er konklusjonen til testpersonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer