Fettet forsvant på fire uker

- Denne behandlingen vil jeg anbefale til mine venner, sier vår testperson.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang vurdert å prøve en slankemetode på klinikk, men droppet det fordi du er litt skeptisk og prisene er høye? DinSide Helse har i denne artikkelserien fulgt fire kvinner som over en fire-fem ukers periode har latt seg riste, svette, vibrere og massere i forskjellige klinikker på veien mot drømmekroppen. Men har slankemetodene funket?

Klikk her for testen av behandlingsmetode nummer en (Resolution 7)

Klikk her for testen av behandlingsmetode nummer to (Ultratone)

DinSide har valgt å teste fire forskjellige behandlingsmetoder på fire klinikker, som ikke har noen binding til oss. Vi vil også presisere at testpersonene ikke er ansatt i Aller Internett og heller ikke har tilknytning til journalisten.

I løpet av de to neste ukene vil vi presentere den siste slankemetoden vi har prøvd ut, før vi til slutt oppsummerer og overlater til uavhengige eksperter å gi en vurdering av de ulike metodene.

Smertefri figurforming

Behandlingsmetode nummer tre er Endermologi, en behandling som lover å effektivt fjerne cellulitter og fettdepoter uten smerte. Ifølge nettsiden www.endermologi.no, skal Endermologi være verdens ledende behandlingsform for figurforming og cellulitter ut ifra dokumenterte resultater. Vi har testet om metoden fungerte i praksis for vår testperson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer