Fikk halve reisen betalt

Blir du syk på ferie, må du huske på at det er mulig å få pengene igjen. Det viktigste du kan gjøre for deg selv, er å få en legeerklæring så tidlig som mulig.

Publisert
Sist oppdatert

To etterlengtede uker under sydens sol endte med gjentatte febertokter, hoste, nys og masse snørr for hele familien inklusive en baby på åtte måneder.

Surt er det uansett når pappa har tatt seg permisjon, mamma holder ferie og juniorine skal på sin første sydenferie. Enda surere er det faktisk når du har brukt en god del penger på hele opplegget.

Fire gratis legebesøk

Etter en uke hadde vi første legebesøk. Frederikke hadde vært halv- til heldårlig i fire dager, men nå hadde feberen virkelig slått til - termometeret viste 39,5 grader.

Legen kom, skrev ut resept på en hel haug med medisiner, og dro igjen. Etter en dag klarte hun også å smitte både mamma og pappa, og bli enda sykere selv.

Enda et legebesøk fulgte, og medisinposen ble bare større og større.

Før uken var slutt hadde vi vært hos legen, eller hatt besøk av ham hele fire ganger. Heldigvis var legebesøkene gratis for oss fordi vi hadde reiseforsikring.

Fikk sykemelding

Det var da - midt i feberrusen - vi begynte å lure på om vi ikke var syke nok til å få en eller annen form for erstatning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.